Uw Brillenwinkel in Amsterdam - Brillen en Zonnebrillen

Farrier Blanche is een prominente speler op de markt van zonnebrillen en brillen, en heeft zich gevestigd als dé brillenwinkel in Amsterdam. Wat oorspronkelijk begon als een passieproject is nu uitgegroeid tot een hotspot voor brillenliefhebbers in en rond Amsterdam.

Als vooraanstaande brillenwinkel in Amsterdam, bieden wij een uitgebreid assortiment van zowel zonnebrillen als brillen aan. We zijn gespecialiseerd in randloze monturen, maar ons aanbod strekt zich uit tot allerlei stijlen en designs.

Brillenwinkel Amsterdam Zonnebrillen Brillen Farrier Blanche

Van Online Shop naar Fysieke Brillenwinkel in Amsterdam

Momenteel opereren we voornamelijk online, maar we zijn druk bezig met de voorbereidingen om onze fysieke deuren in Amsterdam te openen. Ons doel is om iedereen persoonlijk kennis te laten maken met onze unieke collectie, rechtstreeks vanuit onze brillenwinkel in Amsterdam.

Als gerenommeerde brillenwinkel in Amsterdam zorgen we ervoor dat we enkel samenwerken met de beste merken en leveranciers. Op deze manier kunnen we een brede variëteit aan monturen, kleuren, vormen en maten garanderen.

Bezoek Onze Brillenwinkel in Amsterdam

Elk montuur in onze collectie is nauwkeurig uitgekozen om te voldoen aan de hoge eisen van onze brillenwinkel in Amsterdam. We nodigen je uit om onze collectie online te bekijken en hopen je in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in onze fysieke winkel.

Contact Opnemen met Farrier Blanche - Uw Brillenwinkel in Amsterdam

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met Farrier Blanche, jouw vertrouwde brillenwinkel in Amsterdam. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk is. Stuur een e-mail naar info@farrierblanche.nl of bel ons op +31623876183.

Contactgegevens

FARRIER BLANCHE
KVK: 60071818
BTW: NL002420445B37
Pretorialaan 74B
3072ER, Rotterdam

Contact:
E-mail: info@farrierblanche.nl
Tel: +31623876183

Randloze brillen en zonnebrillen