Politique de remboursement

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wij rekenen geen administratiekosten voor het terugsturen van je bestelling. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en het product is in goede orde bevonden, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Let op: voor brillen op sterkte geldt een uitzondering op bovenstaand herroepingsrecht. Brillen op sterkte worden volledig op maat gemaakt naar het aangeleverde recept voor de glazen en kunnen na productie niet meer geretourneerd of geannuleerd worden. Wij vragen je om deze aankoop te overwegen, aangezien deze op maat gemaakte artikelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Gebruik hiervoor bij voorkeur het onderstaande formulier. We zouden het fijn vinden als je ook even een e-mail stuurt naar via info@farrierblanche.nl als je wilt ruilen of retourneren; zodat wij alvast op de hoogte zijn. Benoem in jouw e-mail je voor + achternaam, je adres en ordernummer. 

Formulier voor Retourneren of ruilen