Cateye Zonnebrillen

Ben je op zoek naar Cat Eye zonnebrillen voor je vakantie, zomer of festival? Wij selecteren onze zonnebrillen zorgvuldig en hanteren slechts een kleine voorraad. Hierdoor weet jij zeker dan je niet duizenden mensen tegenkomt met dezelfde zonnebril. Weten welke trends er in 2022 is voor dames zonnebrillen. We hebben hieronder een opsomming gemaakt van welke trends wij zien. Laat vooral weten welke zonnebril jij gaat dragen in 2022!

Geometrische vormen

Zonnebrillen voor dames hebben door de jaren heen verschillende vormen gehad. De welbekende cat-eye zonnebrillen zijn eigenlijk tijdloos en kunnen ook in 2022 gedragen worden. Wat wel echt opkomt is de grote vierkante of cat-eye zonnebrillen met donkere glazen. Zo kan je als single vrouw je crush voor de badmeester of voor de buurman goed verborgen houden.

Nog meer Cat Eye Zonnebrillen?

Een andere trend zijn de zonnebrillen met een luipaardprint of panterprint op het montuur. De lenzen zijn vaak in verschillende kleuren te bestellen. Waaronder vaak een donkerpaarse gradient of een bruine gradient. Wij hebben in onze shop hier ook een aantal van.