Verzending

Wanneer is mijn bestelling in huis?
Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, wordt het ingepakt zodat in verzending niet beschadigd en het perfect bij jou binnenkomt.  Als je voor 21:00 uur op een ma. t/m vr. besteld?  Dan zorgen wij ervoor dat het direct de volgende dag op de post gaat. Zo heb jij je pakket binnen no time dag in huis. Je ontvangt uiteraard een track-and-trace van ons zodat je precies weet wanneer het bezorgd word.

Bezorging

Onze pakketten sturen wij via PostNL. Je ontvangt van ons een track-and-trace bij je bestelling zodat je op de hoogte bent van de bezorgdag en tijd. 

Retouren en terugbetaling

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wij rekenen geen administratiekosten voor het terugsturen van je bestelling. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Zodra wij jouw retour  ontvangen hebben en het product is reeds in goede orde, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terugstorten. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Gebruik hiervoor bij voorkeur het onderstaande formulier. We zouden het fijn vinden als je ook even een e-mail stuurt naar via info@farrierblanche.nl als je wilt ruilen of retourneren; zodat wij alvast op de hoogte zijn. Benoem in jouw e-mail je voor + achternaam, je adres en ordernummer. 

Identiteit ondernemer

SCB Graphics, Handelend onder de naam Farrier Blanche
Pretorialaan 74B,
3072ER Rotterdam
info@farrierblanche.nl
+31623876183
KVK 60071818
BTW NL002420445B37