Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Wij rekenen geen administratiekosten voor het terugsturen van je bestelling. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Zodra wij jouw retour  ontvangen hebben en het product is reeds in goede orde, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag minus de verrekende verzendkosten terugstorten. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Let op: voor brillen op sterkte geldt er een uitzondering. Dit product wordt op maat gemaakt naar het aangeleverd recept voor de glazen. Hierdoor is het niet mogelijk dit na productie nog te retourneren.

Gebruik hiervoor bij voorkeur het onderstaande formulier. We zouden het fijn vinden als je ook even een e-mail stuurt naar via info@farrierblanche.nl als je wilt ruilen of retourneren; zodat wij alvast op de hoogte zijn. Benoem in jouw e-mail je voor + achternaam, je adres en ordernummer. 

Formulier voor Retourneren of ruilen