Retro Zonnebrillen

Retro zonnebrillen zijn tijdloos en perfect voor een festival of voor je vakantie. Wij selecteren onze zonnebrillen zorgvuldig en doen niet aan massa. Hierdoor weet jij zeker dan je niet duizenden mensen tegenkomt met dezelfde zonnebril.

Wij zien een opmars in retro zonnebrillen en delen graag onze selectie met jou!

Retro is in!

Zonnebrillen voor dames hebben door de jaren heen verschillende vormen gehad. De welbekende cat-eye zonnebrillen zijn eigenlijk tijdloos en kunnen ook in 2022 gedragen worden. Daarnaast is vierkant en rechthoekig ook erg retro! En kan je als single vrouw je crush voor de badmeester of voor de buurman goed verborgen houden.

 

 

 

Retro zonnebrillen zijn een klassieke stijl die nooit uit de mode raakt. Ze hebben een tijdloze look die perfect is voor elke gelegenheid, of je nu naar het strand gaat, boodschappen doet of je verkleedt voor een avondje uit in de stad. Deze zonnebrillen worden gekenmerkt door hun ronde of ovale monturen, die vaak zijn voorzien van gedurfde, kleurrijke patronen of ontwerpen. Ze hebben vaak gespiegelde lenzen, die licht helpen reflecteren en schittering verminderen, waardoor ze perfect zijn voor buitenactiviteiten. Retro-zonnebrillen staan ​​ook bekend om hun hoge comfort, dankzij hun lichtgewicht montuur en gedempte pootjes. Ze zijn zo ontworpen dat ze goed op uw gezicht passen, zodat ze niet wegglijden of eraf vallen. Als je op zoek bent naar een stijlvol en veelzijdig accessoire dat bij elke outfit past, dan is een retro zonnebril de juiste keuze. Of je nu een fan bent van vintage mode of gewoon een zonnebril wilt die de tand des tijds zal doorstaan, deze klassieke tinten zullen zeker een nietje in je garderobe worden.