Wat zijn randloze brillen en zonnebrillen?

Een randloze bril of zonnebril heeft geen randen om de glazen en heeft dus alsware geen frame. Wel een montuur natuurlijk. De glazen worden doorgaans direct aan de montuur bevestigd middels schroeven of lijm. 

De afgelopen jaren zien wij een trend in brillen met een gouden montuur zonder randen om de glazen. Deze brillen en zonnebrillen hebben vaak een gouden rechthoekige montuur waardoor ze futuristisch en stijlvol zijn.

Wij zijn van mening dat deze type bril niet alleen voor acteurs en rappers bedoeld is maar ook voor onze volgers en klanten. Je kan het altijd combineren met een chique outfit maar ook met een trainingspak of casual outfit.

Frameloze Zonnebrillen Randloze

Rechthoekige montuur met diverse glazen

Onze randloze zonnebrillen zijn unisex, dat betekend dat ze zowel voor dames en als voor heren kunnen. Het montuur is doorgaans beschikbaar met diverse kleuren glas. Zo hebben wij glazen / lenzen met een verloop in het grijs, blauw en bruin. Daarnaast hebben wij ze ook waarbij er geen verloop zit. Hierdoor heb je diversiteit in je zonnebrillen en heb je altijd een zonnebril die bij je outfit staat.