Wat zijn randloze brillen of zonnebrillen ?

Frameloze, ook wel randloze, zonnebrillen en brillen hebben geen randen rondom de glazen of lenzen. De glazen of lenzen worden hierbij vaak op de plaats gehouden door een dunne draad of schroefjes aan de zijkanten. Dit zorgt voor een meer minimalistische en strakke uitstraling, en daarnaast zijn er geen storende randen in je blikveld.

De randloze zonnebrillen en brillen zijn ook lichter en comfortabeler voor langdurige gebruik. Doordat de frameloze brillen en zonnebrillen geen randen hebben zijn ze echter wel kwetsbaarder. Vandaar ook het advies om deze te bewaren in een hoes of case. 

Wij hebben diverse randloze brillen en zonnebrillen met diverse lenzen zoals grijze lenzen of blauwe lenzen. Ook zijn de monturen beschikbaar in diverse kleuren zoals goud, zilver en meer. 

Frameloze Zonnebrillen Randloze

Randloze montuur met diverse glazen

Onze randloze zonnebrillen zijn unisex, dat betekend dat ze zowel voor dames en als voor heren kunnen. Het montuur is doorgaans beschikbaar met diverse kleuren glas. Zo hebben wij glazen / lenzen met een verloop in het grijs, blauw en bruin. Daarnaast hebben wij ze ook waarbij er geen verloop zit. Hierdoor heb je diversiteit in je zonnebrillen en heb je altijd een zonnebril die bij je outfit staat.