Randloze bril of zonnebril - wat zijn de voordelen?

Randloze zonnebrillen zijn een trendy en stijlvolle optie als eyeward. In tegenstelling tot traditionele zonnebrillen, die een frame hebben rondom de lenzen, zijn randloze zonnebrillen ontworpen zonder dit frame. In plaats daarvan worden de lenzen / glazen op hun plaats gehouden door een dunne draad of door middel van schroefjes. Dit geeft de zonnebril een minimalistischer en slanker uiterlijk, wat ze populair maakt bij veel mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante look.

Randloze zonnebrillen bieden ook een groter zichtveld dan traditionele zonnebrillen, omdat er geen frame is dat het zicht belemmert. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn tijdens het sporten, of als je in een drukke stad rondloopt en alles in je omgeving wilt zien.

Een ander voordeel van randloze zonnebrillen is dat ze doorgaans lichter en comfortabeler zijn om langdurig te dragen. Omdat er minder materiaal wordt gebruikt in de constructie van deze zonnebrillen, zijn ze vaak minder zwaar dan traditionele zonnebrillen. Dit kan vooral aangenaam zijn als je de zonnebril gedurende lange periodes draagt, zoals tijdens een lange vlucht of tijdens een dagje uit.

Echter, randloze zonnebrillen kunnen niet zo duurzaam zijn als zonnebrillen met een volledig frame, en de lenzen kunnen sneller uitpoppen als de oogbescherming ruw behandeld wordt. Het is daarom belangrijk om voorzichtig om te gaan met je randloze zonnebril en ze op een veilige plaats op te bergen als je ze niet draagt.

Frameloze Zonnebrillen Randloze

Randloze montuur met diverse glazen

Onze randloze zonnebrillen zijn unisex, dat betekend dat ze zowel voor dames en als voor heren kunnen. Het montuur is doorgaans beschikbaar met diverse kleuren glas. Zo hebben wij glazen / lenzen met een verloop in het grijs, blauw en bruin. Daarnaast hebben wij ze ook waarbij er geen verloop zit. Hierdoor heb je diversiteit in je zonnebrillen en heb je altijd een zonnebril die bij je outfit staat.